• Za 21. oktober je napovedana tekma z veteransko ekipo Čačka. Podrobnosti še niso znane, za zdaj si rezervirajmo termin.
  • Sekcija mlajših dečkov piranske veteranske ekipe :), tistih nad 55 let, išče ekipe vrstnikov, torej +55, da jih povabi na prijateljsko tekmo v Piran, kjer vreme dovoljuje nemoteno igranje tudi pozimi. Pomerili naj bi se na velikem igrišču (umetna trava), potem pa nadaljevali s tretjim polčasom. Zainteresirani pokličite našega predstavnika, spodaj navedenega Vasa Lukića.


Kontakt veteranske ekipe Portorož-Piran:

Vaso Lukić, tel. 031/688-241

 

  • Za 21. oktober je napovedana tekma z veterani iz Čačka. Podrobnosti še niso znane, za zdaj si rezervirajmo ta termin.
  • V soboto, 16. septembra, smo se doma pomerili z veterani iz Codroipa (Italija), s katerimi smo že igrali (leta 2018, v gosteh, zmaga 3:1). Tokrat je bilo 5:5, za Piran so zadeli Kefert in Udovič po dvakrat ter B. Pirc.
  • V soboto, 9. septembra, smo doma igrali z ekipo nogometnih sodnikov in zmagali z 1:0 (strelec Plantak iz enajstmetrovke), v ponedeljek, 11. septembra pa z ekipo slovenskih glasbenikov. To je bil prvi letošnji poraz (če statistika ne laže) z izidom 2:3 (za Piran sta zadela Udovič in Kefert.

 Sekcija mlajših dečkov piranske veteranske ekipe :), tistih nad 55 let, išče ekipe vrstnikov, torej +55, da jih povabi na prijateljsko tekmo v Piran, kjer vreme dovoljuje nemoteno igranje tudi pozimi. Pomerili naj bi se na velikem igrišču (umetna trava), potem pa nadaljevali s tretjim polčasom. Zainteresirani pokličite našega predstavnika, spodaj navedenega Vasa Lukića.


Kontakt veteranske ekipe Portorož-Piran:

Vaso Lukić, tel. 031/688-241