• Sekcija mlajših dečkov piranske veteranske ekipe :), tistih nad 55 let, išče ekipe vrstnikov, torej +55, da jih povabi na prijateljsko tekmo v Piran, kjer vreme dovoljuje nemoteno igranje tudi pozimi. Pomerili naj bi se na velikem igrišču (umetna trava), potem pa nadaljevali s tretjim polčasom. Zainteresirani pokličite našega predstavnika, spodaj navedenega Vasa Lukića.


Kontakt veteranske ekipe Portorož-Piran:

Vaso Lukić, tel. 031/688-241

 

  • Članstvo se bo na letnem zboru zbralo v ponedeljek, 20. marca, v Strunjanu, začetek ob 21.00. Vabljeni v kar največjem številu, na ta dan se bo trening začel pol ure prej kot običajno, ob 19.00. Druga novica je, da se bodo piranski veterani 8. aprila udeležili tradicionalnega turnirja v Koštaboni, na katerem bo ob gostiteljih in Pirančanih nastopila še ekipa Izole. Tudi tam bo močno zaželena izdatna udeležba.
  • V soboto, 4. marca 2023, so piranski veterani v Marušićih igrali z veteransko ekipo Zograda. Izid je bil 2:4 (zmaga gostiteljev), za Piran sta bila strelca Fajt in Peterka.

 Sekcija mlajših dečkov piranske veteranske ekipe :), tistih nad 55 let, išče ekipe vrstnikov, torej +55, da jih povabi na prijateljsko tekmo v Piran, kjer vreme dovoljuje nemoteno igranje tudi pozimi. Pomerili naj bi se na velikem igrišču (umetna trava), potem pa nadaljevali s tretjim polčasom. Zainteresirani pokličite našega predstavnika, spodaj navedenega Vasa Lukića.


Kontakt veteranske ekipe Portorož-Piran:

Vaso Lukić, tel. 031/688-241