• Za 21. oktober je napovedana tekma z veteransko ekipo Čačka. Podrobnosti še niso znane, za zdaj si rezervirajmo termin.
  • Sekcija mlajših dečkov piranske veteranske ekipe :), tistih nad 55 let, išče ekipe vrstnikov, torej +55, da jih povabi na prijateljsko tekmo v Piran, kjer vreme dovoljuje nemoteno igranje tudi pozimi. Pomerili naj bi se na velikem igrišču (umetna trava), potem pa nadaljevali s tretjim polčasom. Zainteresirani pokličite našega predstavnika, spodaj navedenega Vasa Lukića.


Kontakt veteranske ekipe Portorož-Piran:

Vaso Lukić, tel. 031/688-241

  • Tekma z veterani iz G. Radgone, napovedana za petek, 31. maja, je prestavljena (vzrok je zasedenost piranskega igrišča), nov termin pa še ni določen.
  • V soboto, 25. maja, smo se udeležili 3. turnirja v počastitev spomina na dolgoletnega predsednika NK Dragonja Dušana Pucerja. Zmagala je Dragonja pred Piranom in Izolo, Piran jepremagal Izolo z 2:1 (strelca Kefert in Peterka) in izgubil z Dragonjo 0:1 (Dragonja je premagala Izolo s 3:0).

Sekcija mlajših dečkov piranske veteranske ekipe :), tistih nad 55 let, išče ekipe vrstnikov, torej +55, da jih povabi na prijateljsko tekmo v Piran, kjer vreme dovoljuje nemoteno igranje tudi pozimi. Pomerili naj bi se na velikem igrišču (umetna trava), potem pa nadaljevali s tretjim polčasom. Zainteresirani pokličite našega predstavnika, spodaj navedenega Vasa Lukića.


Kontakt veteranske ekipe Portorož-Piran:

Vaso Lukić, tel. 031/688-241